Fars dags gave – Find den perfekte gave til din far

I Danmark fejrer vi fars dag den 5 juni, som også er grundlovsdag. Det er denne dag, hvor du virkelig har muligheden for at vise, hvor meget du værdsætter din far. Det er vigtigt at vise, du sætter stor pris på alt det din far har gjort for dig. Gider du ikke at give en traditionel gave? Så læs med her, hvor vi giver dig de bedste fars dags gaveidéer. Vi vil godt garanterer dig for, at der også er noget din far vil elske!

Det er ikke prisen på gaven, der har en afgørende betydning. Det er selve tanken, der betyder noget. Enhver far vil helt sikkert blive glad for en gave, om den koster 100 kr. eller om den koster 1.000 kr. Derfor har vi valgt at opstille gaveidéerne til fars dags gaven efter priser. Find den gave der passer ind i dit budget herunder.

Fars dags gaver til under 100 kr.

Har du et budget på under 100 kr. så er der også mulighed for at finde en fin lille gave til din far.

Termokrus med automatisk rørefunktion

Skal du have en gave til fars dag, der ikke må koste mere end 100 kr. Så er et termokrus på ingen måde en dum idé, i hvert fald ikke, hvis din far drikker meget kaffe. Gaven er både sjov og brugbar. Det er lidt sjovt at den kan røre rundt automatisk, samtidigt er det også meget praktisk, hvis din far drikker kaffe flere gange dagligt. Den helt perfekte gave til kontormanden.

Øloplukker der holder styr på antallet

Er din far ikke den store fan af kaffe – Så er det måske øl, der tiltrækker ham? Måske drikker han også et par øl for meget efter din mening? Så kan du give denne sjove øloplukker, der både er brugbar og alligevel meget sjov. Denne øloplukker kan nemlig åbne øl, og så tæller den hver gang der bliver åbnet en ny – På den måde kan både din far og du holde øje med, hvor mange øl der bliver drukket.

Fars dags gaver til 100-199 kr.

Vil du gerne give en fars dags gave der koster mere end 100 kr. Men alligevel ikke overskrider dit beløb på 200 kr. Så får du her et par gode gaveidéer.

Brunch for 2

Brunch for 2En omgang brunch for 2 er slet ikke en dum gaveidé. Hvad er bedre end at give en oplevelse, som i kan dele sammen? Her får i muligheden for at nyde et lækkert måltid brunch, imens i kan nyde hinandens selskab.

Magnogrip armbånd

En fars dags gave kunne også være et magnogrip armbånd, i hvert fald, hvis han er personen der elsker at gør-det-selv. Magnogrip armbåndet er meget praktisk, hvis der skal bruges skruer, søm eller møtrikker. Det er uden tvivl noget en hver håndværker kan få glæde af! Det bliver nemlig meget nemmere at holde styr på de små ting, imens man er ved igang med boremaskinen eller skruemaskinen.

Vinlufter

Alle med lidt forstand på vin ved, at en vin skal åbnes i god tid for at den kan blive iltet og få den helt rigtige smag. Det er bare ikke altid at man ved hvornår en flaske vin skal bruges, lige pludseligt banker det på døren, der står et par tørstige gæster – Du har bare ikke åbnet en flaske. Gider man ikke åbne flasken og vente, så skal man bare bruge en vinlufter. En vinlufter sørger nemlig for at vinen bliver luftet helt perfekt imens man hælder. Så nu bliver din vin iltet på få sekunder, på samme tid som du hælder vinen op i glasset igennem vinlufteren.

Det perfekte grillforklæde til din far

En rigtig mand elsker at grille nogen gode bøffer. Det er måske ikke lige grillforklædet der tiltrækker, men er det fine tøj på, så skal det også beskyttes. Et grillforklæde med et ølbælte, det lyder som en god, sjov og smart idé. Så er der også en god undskyldning for at drikke et par ekstra øl, imens man nu alligevel venter på at grillmaden bliver færdig. Det bliver ligepludseligt smart at have et grillforklæde på, og så er dit fine festtøj også sikret.

Fars dags gaver til 200-299 kr.

Gave med indgravering

At give en gave med indgravering er en meget personlig gave, da det ikke bare er hvilken som helst standard gave. Her har du muligheden for at få indgraveret en personlig tekst efter eget ønske, det må da være personligt? Der er masser af muligheder for at finde en fin gave med indgravering for under 200 kr. Du kan bl.a. vælge imellem kuglepenne, nøgleringe, lommelærker, flaskeåbnere, lightere, etuier og meget mere. Hos Andando.dk kan du finde det største udvalg af personlige gaver – Klik her for at se hele udvalget af gaver med indgravering.

Whiskysmagning

WhiskysmagningHvis din far er interesseret i gode whiskyer, så er det måske en whiskysmagning han skal ha’ i fars dags gave. Der er mulighed for whiskysmagning i Aarhus og Køge. En whiskysmagning, hvor du får lov til at udvælge 4 smagsprøver. Du kan vælge imellem 200 forskellige slags whiskyer og bourbons i alle prisklasser fra hele verdenen.

Selve whiskysmagningen tager omkring 60 minutter, men der er mulighed for at blive og få noget lækkert at spise eller lytte til musikken på baren.

F-16 Simulator fra 225 kr.

En oplevelse i F-16 simulatoren vil føles autentisk, da det foregår i en tro kopi af et ægte F-16 cockpit. Det er faktisk en smule skræmmende hvor virkeligt det hele føles. Omgivelserne føles rigtigt og skærmen med landskabet får det hele til at se ægte ud. Samtidigt er hele cockpittet en tro kopi – Med knapper, styring og andre funktioner.

En oplevelse, hvor du har en professionel instruktør med.

Det koster 225 kr. for 15 min. Men der er mulighed for at bestille op til 60 minutter i F-16 simulatoren, selvfølgelig mod et ekstra gebyr. Oplevelsen er kun for en person, dog kan der betales ekstra, hvis i er 2 eller 3 personer.

Fars dags gaver til 300-499 kr.

Vinsmagning Man kan sagtens få nogen fine gaver, hvis budgettet lyder på 300 til 500 kr. Det åbner i hvert fald op for nogen flere muligheder, da en god oplevelse ofte koster over 300 kr. Du kan se hvad vi har fundet frem til herunder.

Vinsmagning i Aarhus eller København

En vinsmagning koster 399 kr. pr. person. Du får noget for pengene, da selve vinsmagningen tager mellem 2 og 3 timer. Du får lov til at smage 6-8 vine, der serveres sammen med brød og vand.

Et gavekort til DuGlemmerDetAldrig.dk

Hvis du ikke ved hvilken oplevelse du skal vælge, men synes din far skal have en sjov og uforglemmelig oplevelse, så er det måske et gavekort til DuGlemmerDetAldrig.dk der er den perfekte løsning. Du bestemmer selv beløbet på gavekortet og så kan din far selv vælge imellem mere end 100 sjove og uforglemmelige oplevelser. Hvis din far drømmer om en lidt dyre oplevelse, så er det her en god måde at give et tilskud til oplevelsen – Og så giver det nok et lille skub til at han endelig tager sig sammen og får bestilt oplevelsen.