Sådan får du penge til de nye gadgets

Går du og drømmer om de nyeste gadgets på markedet? For eksempel en ny GPS tracker, et smart spionkamera eller måske en smart WiFi vejrstation? Der kommer hele tiden nyere og smartere gadgets til, og som gadgetelsker kan det være svært at få råd til det hele. Her i artiklen gennemgår vi, hvordan du kan få penge til de nye gadgets, ligesom vi kommer ind på, hvilke fede gadgets der er på markedet nu.

GPS-tracker

Vil du gerne kunne spore hvor din bil, dine børn eller din hund er henne? Så er en GPS-tracker løsningen. De fleste GPS-trackere i dag har en app tilknyttet, hvor du live kan følge med i placeringen. GPS-trackere bruges blandt andet af mange forældre i børnenes rygsæk. Ikke for at konstant at kunne holde øje med barnet men for at kunne se, hvor barnet er, hvis der skulle ske noget. Der findes GPS-trackere i mange afskygninger og i alle prisklasser. De helt billige har sjældent lang batterilevetid og skal oplades hele tiden. Samtidig er det heller ikke altid, at appen er lige god. Som regel skal du op i 500 kroners klassen for at få fingrene i en ordentlig tracker. 

Denver wake-up light vækkeur

Vinteren og de mørke tider står for døren, og det betyder for mange, at det bliver svært at stå op om morgenen. Denver wake-up light vækkeur lyser langsomt op og bliver kraftigere og kraftigere, indtil det er tid til at stå op. Det er en yderst behagelig måde at vågne på. Du bliver ikke vækket med et brag men vågner op stille og roligt. Vækkeuret har en pris på cirka 249 kroner. 

Powerbanks

Siden powerbanks kom frem for efterhånden nogle år siden, har de fastholdt deres popularitet. Mange mennesker lever mere og mere på farten. Det koblet med mobiltelefoner, der er dårligere til at strømme betyder, at mange af os løber tør i løbet af dagen. Det problem kan en powerbank heldigvis løse. Her skal du blot oplade powerbanken hjemmefra, og så har du strøm til at lade flere gange. Super smart hvis du har lange dage og ikke har mulighed for at lade din smartphone op i løbet af dagen. Gode powerbanks kan fås fra cirka 180 kroner. 

Lån penge til de smarte gadgets

Vil du gerne have fat i de nyeste gadgets, men har du problemer med at få økonomi til alle de nyeste og smarte gadgets? Det er en rigtig ærgerlig situation at stå i. Det findes der heldigvis en løsning på. Ved at låne penge online, kan du have penge på din konto i løbet af få dage. En populær lånetype er kviklånet, der oftest er et lån på mellem 5.000 og 15.000 kroner. Du kan nemt og hurtigt ansøge online, hvor du også får svar på din ansøgning med det samme. Det er desuden relativt nemt at blive godkendt til et kviklån. Oftest er det nok bare at være over 20 år, være dansk statsborger og desuden ikke stå i RKI. Husk altid at låne penge med omtanke.