Tre seje gadgets til haven

Så er vinteren forbi, og foråret kigger allerede frem fra skyerne. Vejret bliver bedre, og dagene bliver længere – og snart er det sommer. Med sommeren følger mere tid, der skal bruges udenfor. Lange sommeraftener på terrassen med gode venner og sød musik, solrige dage i haven med solcreme i ansigtet og et tæppe på græsset. Lyden af sommer er virkelig noget, de fleste danskere værdsætter. Når det bliver sommer, betyder det også, at vi igen kan begynde at bruge fede gadgets i haven. I hvert fald er det sjovere at teste ting udendørs, når vejret er lækkert og lunt. Hvis du gerne vil bruge noget af din sommer på at udforske lækre gadgets, der kan bruges i haven, kan du læse med her. Herunder får du nemlig tips til tre seje gadgets, der med fordel kan findes frem, når sommeren viser sit smukke ansigt.

Solcellelamper til de hyggelige aftener

Vil du gerne have lidt ekstra lys på terrassen eller i indkørslen, uden at du belaster miljøet? Så skal du måske kigge nærmere på solcellelamper. Solcellelamper fungerer, idet de producerer strøm gennem solcellerne. Solcellelamperne kan virke året rundt, selvom du måske tænker, at de egner sig bedst til sommeren. Lamperne kan sagtens være tændte i mange timer ad gangen, og dette gælder også på de kortere vinterdage. Du kan finde mange forskellige slags solcellelamper, og derfor kan du med garanti også finde nogen, der passer til stilen på din terrasse, i din have eller indkørsel.

Få hjælp til græsslåningen

Noget af det, der følger med sommeren udover de lange sommeraftener og de varme sommerdage, er det lange græs. Derfor er sommeren også årstiden, hvor du ikke kommer uden om græsslåningen. Den danske sommer er virkelig god for græsset i de danske haver – i hvert fald de fleste somre. Lunt vejr med solskin og en regnbyge i ny og næ giver græsset de bedste betingelser for at gro. Du slipper derfor heller ikke uden om græsslåningen i sommerperioden – eller gør du? Med en robot-græsslåmaskine kan du rent faktisk godt slippe for det sure arbejde. Du kan sætte robotten til at køre, når du er på arbejde eller ikke selv befinder dig i haven. På den måde kan du altid have en pæn og nyslået græsslåmaskine, uden du selv behøver at røre en finger.

Hold dine øl kolde i sommervarmen

Når vi bruger tid udenfor i sommervarmen, er det rart at kunne få en kold forfriskning i form af en kold øl eller sodavand. Med en sej gadget – en øl-køler – kan du holde dine drikkevarer kolde hele sommeren. En øl-køler kan graves ned i jorden, så dine drikkevarer bliver kølet ned af jordens naturlige kulde. Således skal du ikke tænke på dit strømforbrug, hvis du køber en øl-køler til haven. Du kan udnytte, at det altid er koldt under jorden, uanset hvor varmt det er over jorden. Du kan tage din øl-køler med på stranden, eller når du skal på tur. Du kan også bare give den en fast plads i haven, så du ved, at der altid er kolde forfriskninger på køl til dig i sommervarmen.