TV beslag: Sådan finder du det rette

TV belag har været en fast del af de danske hjem, siden fladskærmens udbredelse for et par årtier siden. TV beslagets to største fordele er, at du sparer plads i boligen, når du hænger dit TV på væggen, og at du selv kan bestemme, hvor højt eller lavt din skærm skal sidde. 
 Har du planer om at købe et nyt TV? Og er du i tvivl om, hvilket beslag du skal have fat i? Så læs med nedenfor. 

Mærke 

I jagten på det rette TV belag skal du som det allerførste overveje TV’ets mærke. Det er nemlig ikke en selvfølge, at et TV fra det ene mærke har en beslagholder, som svarer til andre mærkers holdere. 

Størrelse 

Størrelsen på dit TV er også afgørende for, hvilket beslag der bedst egner sig. Hvis du er i tvivl om størrelsen på dit TV, kan du enten kigge på den æske, som TV’et lå i, da du købte det, eller slå TV’et op online. Det er vigtigt, at du får fat i et beslag, som passer til netop dit TVs størrelse, for hvis ikke vil du ikke kunne bruge det. 

Stativ eller ej 

TV beslag findes i mange former. Nogle af dem har alene til formål at hænge på væggen, mens andre sidder på et stativ, som du stiller på gulvet. Den rette beslag-type kommer an på, hvordan du har indrettet din bolig. Hvis du for eksempel oplever pladsmangel i din bolig, bør du sandsynligvis styre uden om stativet, der typisk optager en del plads. 

Er du i tvivl? 

Har du fortsat problemer med at finde frem til dét TV beslag, som passer perfekt til dig, din bolig og dit TV? Så kan det være en god idé, at du spørger din forhandler til råds. Samme forhandler vil typisk også kunne rådgive dig i forhold til, hvilke skruer du skal bruge, når du hænger dit TV op, og hvordan du sikrer, at det er forsvarligt fæstnet til din væg.