Gaver til farsdag behøver ikke at være kedelige sokker og slips

De fleste, der har en far, vil også gerne sige tak til ham på fars dag. Det kan godt være, at du ikke længere bor sammen med din far, men det er bare endnu en grund til at være taknemmelig for din far, og den opdragelse, han har givet dig. En god far er maskulin og tager ansvar for sig selv og sin familie. Derfor er det også oplagt at give ham farsdagsgaver, der er traditionelt maskuline.

Som mænd kommer op i årene, er der nemlig færre og færre af dem, der har en ønskeseddel. De føler, måske med rette, at de har alt, hvad de behøver. Det sætter store krav til kreativiteten med farsdagsgaver hos alle Danmarks sønner og døtre. Af selvsamme grund ender en stor del af farsdagsgaver med at være indpakkede sokker eller slips i bølgepap.

Det åbenlyse svar er derfor at tænke i teknologiens verden, når der skal købes gaver til farsdag. Her kan du købe et væld af spændende gadgets, som din far med garanti vil få meget glæde ud af, men som han aldrig har hørt om, og derfor ikke kan ønske sig.

Giv ham udstyr til mobilen

Mange mænd, specielt de ældre, bruger måske ikke deres telefon hyppigt. Alligevel er de fascinerede af teknologien bag, og det kan derfor være oplagt at give ham udstyr til mobilen. Han vil elske farsdagsgaver, der har en praktisk funktion, og som han vil komme til at bruge ofte.

Hvis han bare er moderat bruger at sin mobiltelefon, vil dette helt sikkert være tilfældet med en powerbank. En powerbank er den oplagte farsdagsgave til manden, der rejser meget, eller som godt kan lide at være udendørs, men stadig have kontakt til omverdenen. Med en powerbank er han sikker på, at han altid kan ringe hjem.

Det samme gør sig gældende for en smartwatch. Sådan et ligger i den dyrere ende af farsdagsgaver, og det kan derfor være en god idé at splejse det, hvis man er flere søskende, der gerne vil sige tak til deres far. Med en smartwatch kan han tjekke sine beskeder med et enkelt kig på håndleddet. Med præcis samme lethed kan han tjekke vejret i de kommende dage eller tælle sine skridt.

Giv ham en gadget, han ikke ved eksisterer

Som sagt før, vil det også være oplagt at overraske sin far med farsdagsgaver, som han ikke har hørt om før. Du kan for eksempel give ham en elektronisk p-skive eller andet udstyr til bilen. Det vil han med garanti blive glad for, hvis han bruger meget tid i bilen til og fra arbejde eller bare godt kan lide lyden af en brummende motor.

Slutteligt vil nogle gadgets til hjemmet sikkert også glæde ham, hvis han har den mindste interesse for teknologi. Det kunne for eksempel være et smart home system eller smart belysning. En fars dag gave er en helt særlig måde at vise sin taknemmelighed, og det virker meget bedre med noget, som din far faktisk bryder sig om fremfor et kedeligt par sokker.