Redskaberne fra Medela er som gadgets til din amning

Hvis du snart bliver mor, skal du formentlig også snart til at amme. I så fald er der en række redskaber, der godt nok ikke er elektroniske, men som stadig kan hjælpe dig på samme måde, som gadgets kan understøtte dig i din hverdag.

Hvis du gerne vil have nogle redskaber, der hjælper dig bedst muligt i gang med dit ammeforløb, og du gerne vil have, at redskaberne er højeste kvalitet, bør du vælge Medela.

redskaber til amning

Derfor er ammeindlæg en god idé

Når du går i gang med et ammeforløb, vil du uden tvivl få brug for ammeindlæg. Det er indlæg, som du putter i din ammebh. De sørger for at opsuge den mælk, der måtte løbe fra dine bryster. Brystmælken kan nemlig begynde at løbe når som helst, og oftest går begge bryster i gang på samme tid. 

Det betyder, at selvom du kun ammer din baby på det ene bryst, vil der også løbe mælk fra det andet. Derfor er det en god idé med ammeindlæg, så du kan holde dig tør. Du kan få engangsammeindlæg fra Medela, der er designet til at sidde godt i din bh.

Opsaml den brystmælk, som du ikke bruger

Hvis du lækker fra det ene bryst eller begge, har du også mulighed for at bruge mælkeopsamlingsskaller fra Medela. På den måde kan du opsamle brystmælken i stedet for at den går til spilde. Det kan være en god idé, hvis din baby skal have en flaske senere. Det er naturligvis også en god idé, hvis du på anden vis supplerer amningen med brystmælk på enten sprøjte, i kop eller lignende. 

Medelas mælkeopsamlingsskaller har en smart hældetud. Det gør det nemt for dig at hælde mælken fra skallerne og så ned i enten en flaske eller anden form for beholder. 

Lanolincreme hjælper på sprukne brystvorter

Når du lige er gået i gang med at amme, kan du let risikere, at der kommer sår eller revner på dine brystvorter. I så fald er det en god idé, hvis du smører brystvorterne med noget lanolincreme fra Medela. Lanolinen går ind og heler brystvorterne, så de ikke længere går ondt. Derudover er lanolinen heller ikke farlig for hverken dig eller din baby. Derfor kan du sagtens amme, selvom du har lanolincremen på.

baby og amning

Hvis du gerne vil give flaske og amme

Måske vil du gerne give flaske til din baby engang i mellem. I så fald er det vigtigt, at du giver flasken på den rigtige måde, så din baby stadig gerne vil ammes. Med en flaske går tempoet nemlig væsentligt hurtigere, og derfor vil nogle babyer ikke ammes, når først de har fået flaske et par gange.

Hvis du derfor gerne vil give flaske til dit barn og amme det, kan du prøve med den specielle sutteflaske fra Medela. Den er designet til at efterligne brystet. På den måde skal din baby stadig arbejde for føden, selvom hun eller han får sutteflaske. Mange mødre mener, at det gør det nemmere at skifte mellem amning og så sutteflaske.